Låssystem

En nödlåssmedstjänst nära dig hjälper dig om du är låst, dörren är trasig eller du har tappat bort dina nycklar.

...24/7, 365 dagar om året

...Vi kommer om 20 minuter

...Från 299 SEK

0769438315
image
image
34+

kompetenta låssmeder

image
700+

nöjda kunder

Om oss

En liten berättelse om mig själv

Vi erbjuder varierade tjänster inom låsjour och låssmed i bland annat Kungsholmen, Stockholm, Östermalm, Solna, Sundbyberg, Botkyrka och alla andra områden i och runt Stockholm. Vid kontakt brukar vår låssmed vara på plats hos kunden inom ca. 10-20 minuter beroende på position. Våra låsexperter erbjuder er en snabb och effektiv hjälp med ert lås, så att ni slipper höga kostnader och långa väntetider. Vår låsjour är aktiv dygnet runt.

image
Behöver du akut hjälp av en låssmed i Stockholm?

Specialister kommer om 20 minuter!

Hur vi arbetar

5 enkla steg för att hjälpa dig

Nu kommer vi att berätta hur processen0 generellt är uppbyggd när du arbetar med var och en av våra kunder, så att du har en fullständig förståelse och förtroende för oss som kompetenta specialister.

Ni kontaktar oss

Ni kontaktar vår låssmed via telefon. Tänk på att beskriva problemet noggrant så att vi vet vilka låsjour tjänster ni behöver. Ni kan nå vår låsjour dygnet runt.

Insamling av information

Vi diskuterar snabbt er situation med vår erfarna låssmed, som sedan ger sig av mot er för att öppna upp ert lås. Om 20 minuter kommer en specialist till dig.

Våra tjänster

Vad är vi villiga att göra

Vår erfarenhet och kompetens - din garanti för en professionell och effektiv service. Våra ambulerande erfarna låssmeder är snabbt på plats var du än bor i hela Stockholm med omgivning (och vi har ingen jour eller extra framkörningsavgift), ring låssmed Stockholm, vi är snabbt på plats var du än bor. Även uppdrag utanför Stockholm, fråga efter offert, hela Stockholmsområdet.

...
Dörröppning
...
Låsbyte
...
Inbrottssäkring
...
Låsbyte
image

Snabb Service Dygnet Runt Alla Dagar!
Vi är hos dig inom 20 - 30 minuter!
Bästa kvalitet till lågt pris!

image

Snabb Service Dygnet Runt Alla Dagar!
Vi är hos dig inom 20 - 30 minuter!
Bästa kvalitet till lågt pris!

... ... ... ... ...

Recensioner

Gustav Olofsson
Stockholm

Jag är otroligt nöjd med tjänsterna från Låssmed Stockholm! Deras hemsida var lätt att navigera och jag hittade all information jag behövde på ett överskådligt sätt. När jag behövde hjälp med att byta lås i mitt hem var deras team snabba och professionella. De gjorde ett fantastiskt jobb och gav mig en känsla av trygghet. Jag rekommenderar varmt Låssmed Stockholm till alla som behöver låsservice!

Inga Persson
Stockholm

Låssmed Stockholm är verkligen ett företag i toppklass! Jag blev positivt överraskad av deras utmärkta kundservice och effektiva arbete. Genom deras hemsida kunde jag enkelt boka en tid för att byta lås i min lägenhet. Låssmeden som kom var kunnig, vänlig och arbetade snabbt och noggrant. Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer definitivt att anlita dem igen om jag behöver låsservice i framtiden.

Mira Hardson
Stockholm

Låssmed Stockholm är det bästa valet när det kommer till låsservice i staden! Jag hade problem med ett gammalt lås och vände mig till deras hemsida för hjälp. Inte bara var deras webbplats informativ och lätt att använda, men deras låssmeder var också mycket professionella. De förstod snabbt mitt problem och erbjöd en snabb lösning. Jag är väldigt tacksam för deras snabba och pålitliga service. Låssmed Stockholm är mitt förstahandsval när det gäller låsrelaterade behov!

FAQ

Kommer min dörr att öppnas utan skador?

I 99 % av fallen öppnar vi din dörr utan skador. Ett undantag från detta är en s.k. dubbelviktsdörr utan dörrvisare.

Är momsen redan inkluderad i priset?

Ja, tyvärr finns det många låssmeder som lägger till olika andra och tvivelaktiga kostnader till de priser som anges i telefonen, t.ex. moms, kostnader för resor till och från platsen eller kostnader för installation. Med våra priser är alla dessa punkter redan täckta och du får ett ärligt fast pris som du kan lita på.

När kan du vara där?

Den exakta ankomsttiden beror naturligtvis på många faktorer, till exempel orderläge och trafikförhållanden. Vi kan dock vanligtvis vara på plats inom 10-30 minuter. Vi är särskilt snabba, bland annat på grund av att motorcyklar används vid rusningstider.

Hur känner jag igen en seriös låssmed?

Det är inte lätt att skilja en seriös låssmed från en tvivelaktig låssmed, eftersom tvivelaktiga låssmedar gör allt för att framstå som lokala och professionella. Se till att du har ett regionalt uttryck, undvik 0800-nummer och insistera alltid på ett fast pris i telefonen.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga?

För att göra det så enkelt och flexibelt som möjligt för våra kunder erbjuder vi olika betalningsalternativ. Du kan betala med kontanter, EC-kort, kreditkort eller Paypal. Du kan också betala med kontaktlös betalning.

0769438315