Om oss

En nödlåssmedstjänst nära dig hjälper dig om du är låst, dörren är trasig eller du har tappat bort dina nycklar.

...24/7, 365 dagar om året

...Vi kommer om 20 minuter

...Från 299 SEK

0769438315

Välkommen till Stockholmslassmed!

Vi är ditt pålitliga val när det gäller låssmedstjänster i Stockholm och närliggande områden. Med år av erfarenhet och expertis inom säkerhet och låssystem, strävar vi alltid efter att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder.

Vårt dedikerade team av professionella låssmeder är välutbildade och har en omfattande kunskap inom området. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive låsöppning, låsreparation, nyckelkopiering, installation av säkerhetssystem och mycket mer. Oavsett om det är en akut låsöppning mitt i natten eller en planerad uppgradering av ditt hem eller företags låssystem, kan du lita på att vi levererar snabba och pålitliga tjänster.

Certifierad låssmed i Stockholm

Vi är en låssmedsfirma i Stockholm som är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Dessutom är vi auktoriserade medlemmar i Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund, SLR, och i Stockholms Låssmedsmästareförbund.

Vår låssmed i Stockholm är också certifierad enligt ISO 14001. Vi är stolta över att vår låssmed har denna certifiering. Hos oss kan du vara säker på att alla våra låssmeder är certifierade.

Säkerhet är vår främsta prioritet, och vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna och produkterna inom låssmedsbranschen. Vi samarbetar endast med pålitliga leverantörer för att säkerställa att våra kunder får högkvalitativa lås och säkerhetssystem.

Oavsett om du behöver hjälp med ditt hem, företag eller fordon, är vi här för att lösa dina låsrelaterade problem. Vårt mål är att ge dig en trygg och säker miljö för dig och dina nära och kära.

Kontakta oss idag för professionell och pålitlig låssmedsservice i Stockholm. Vi är redo att hjälpa dig dygnet runt!

Vänliga hälsningar,

Låssmed i Stockholm-teamet

0769438315